spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
RSAvo Kull oli kirjanduskonkursil taas edukas

Avo Kull oli kirjanduskonkursil taas edukas

10 000-eurose auhinnafondiga kirjanduskonkursile “Bestseller” laekus 111 käsikirja, millest sõeluti välja 20 paremat. Nende seas oli ka Avo Kulli romaan „Must klaasmaja“.

Kirjastuse Pilgrim juhi Tiina Ristimetsa sõnul said žüriilt võrdseid hindeid kuue autori käsikirjad, rääkis Avo Kull. Seepärast otsustati jätta lugejate otsustada, millisest saab bestseller, aga auhinnalised kohad jagati välja põnevuskriteeriumi järgi. „Minule tuli teine koht koos viiesaja euroga,“ ütles Kull.
Oma uut romaani iseloomustab autor nii: „[See] keskendub kahele teemale, millest mehed mõtlevad. Teine neist on raha. Eesti maarahva elust on kirjutatud palju, pikalt ja hästi. Mina sellest ei kirjuta, sest ei valda teemat. Hästi saab kirjutada asjadest, millest autoril on hea ülevaade ja selge arusaam.

Piret Linnamägi
Loe pikemalt 23. detsembri Raplamaa Sõnumitest

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused