22.2 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
RSMitusada naeratavat nägu Saagu Valguse jõulupeol

Mitusada naeratavat nägu Saagu Valguse jõulupeol

Juba neljandat aastat järjest tähistas Saagu Valgus jõule koos sadade allpool vaesuspiiri elavate lastega, korraldades neile ühe tõelise jõulupeo.

Nii nagu varasematelgi aastatel, peeti pidu Raikküla kultuurikeskuses, hoone juhataja Ene Kanguri ja teiste sealsete abiliste lahkel loal ja toel. Täpselt nagu alati oli ka sel korral lastele kaetud pikad lauad, millel ootas kõik hea ja parem, mis ühe tõelise jõululaua juurde kuulub – verivorstid, praekapsas, keedukartul, salat, piparkoogid ja palju muudki. Toiduainetega varustasid Raplas tegutsev Saarioinen Eesti OÜ ja Põltsamaa Felix. Maitsva toidu aitas taldrikule kohalik Kehtna restoran Eastern Outback ning ka maiustustega varustas kohalik väikeettevõte Minna Sahver.

Stina Andok / foto: Stina Andok
Loe pikemalt 23. detsembri Raplamaa Sõnumitest