spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
RSPERH-i koondamised võivad ka Rapla haiglat puudutada

PERH-i koondamised võivad ka Rapla haiglat puudutada

Eelmisel nädalal levis ajakirjanduses teade, et sotsiaalministeerium on teinud kahele Eesti regionaalhaiglale, Tartu Ülikooli kliinikumile ja Põhja-Eesti Regionaalhaiglale (PERH) ülesandeks kärpida töötajate arvu. Nädala eest levinud teadete kohaselt peab PERH järgmisel aastal koondama kaheksakümmend töökohta. Kuna Rapla haigla kuulub PERH-i alla, siis on võimalik, et koondamised võivad puudutada ka Raplat.

Kindel see siiski veel ei ole. Rapla haigla juhataja Aivar Tooming ütles, et praegu ei oska ta öelda, kas ja kui palju peab Rapla haigla töötajaid koondama, kuid pikemas perspektiivis on see võimalik. Ta avaldas teisipäeva hommikul lootust, et mõningast selgust saab samal päeval PERH-is toimunud kohtumistel. Samuti ütles Tooming, et töökohtade koondamine sõltub ka sellest, kuidas Rapla haigla suudab korraldada oma IT-süsteemid ja raamatupidamise.
Endine Rapla haigla juhataja ja praegune PERH-i projektijuht Meelis Roosimägi ütles, et tema hinnangul senine jutt koondamiste kohta puudutab ainult Põhja-Eesti Regionaalhaiglat ennast. “Rapla haigla on eraldiseisev juriidiline isik ja minu teada koondamised Rapla haiglat ei puuduta,” ütles Roosimägi.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 23. detsembri Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused