14.9 C
Rapla
Kolmapäev, 18 mai 2022
spot_img

Andre Pärn saadeti kärtsu ja mürtsuga “pensionile”

Iga sportlane jõuab oma karjääris hetkeni, kui tuleb profikarjäärile joon alla tõmmata. Õnnelikud on need, kes vaatamata takistustele ja vigastustele saavad ise öelda, millal nad oma mängijapäevad lõppenuks saavad lugeda. Andre Pärn on üks neist.
Ta tegi oma esimesed põrgatused korvpalliväljakul just Raplas ning oma karjääri lõpupäevil jõudis ta kunagisse kodupaika tagasi. Reaalselt sai Pärna karjäär lõpu muidugi 2015. aasta kevadel, kui ta koos TYCO Rapla meeskonnaga Eesti meistrivõistlused pronksiga lõpetas. Sümboolne lõpp jõudis kätte aga nüüd, kargel detsembrikuu õhtupoolikul jõulude ja vana-aasta õhtu vahepeal.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 31. detsembri Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised