11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
RSKivi-Vigala maadlejad valmistuvad uueks aastaks

Kivi-Vigala maadlejad valmistuvad uueks aastaks

Vigala vald võib uhkustada mitme eduka maadlejaga. Tuntuim on neist ehk Ardo Arusaar, kes sai Londoni olümpiamängudel kaheksanda koha ning sihib nüüd võimalust seda parandada Rio mängudel 2016. aasta augustis.

Samal ajal käivad maadlus­treeningud nii Vana-Vigalas kui ka Kivi-Vigalas, et kasvatada peale uus põlvkond edukaid maadlejaid. Raplamaa Sõnumid käis maadlusklubi Juhan Kivi-Vigala treening­grupi 2015. aasta viimasel kogunemisel, et heita pilk nende tegemistele.
Jõulu- ja pühadeaeg on noortele maadlejatele tavapäraselt rahulik aeg. Talvisel jõuluvaheajal tavaliselt treeninguid ei toimu. “Vaheaeg ongi puhkamiseks,” ütles Kivi-Vigala noorte maadlejate treener Jüri Nisumaa (29). Sel aastal tehti aga erand ning üks treening toimus ka jõulude ja aastavahetuse vahelisel ajal. Esmaspäeva, 28. detsembri pärastlõunal tuli maadlusvõtteid harjutama kaheksa noort sportlast.
Nisumaa rääkis, et Kivi-Vigala treeninggrupis on tal nimekirjas 25 õpilast, kuid regulaarselt käib treeningutel kohal neist kümme. Aga need, kes käivad, ei ole seal ainult oma näo näitamiseks, vaid treenivad isuga.

Siim Jõgis / foto: Jaak Kadarik
Loe pikemalt 31. detsembri Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused