2.2 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
RSMaakondliku suusasarja esimene etapp lükkub edasi

Maakondliku suusasarja esimene etapp lükkub edasi

Eelmisel aastal toimus suusatamise Rapla maakonna meistrivõistlustel vaid üks etapp. Ülejäänud etapid jäid olematute lumeolude tõttu ära.

Ka ainuke Pirgu suusarajal toimunud etapp viidi läbi võrdlemisi märgades oludes. Toona sadas terve päeva vihma. 2014. aastal jäid kehvade ilmade tõttu ära lausa kõik etapid. KoMo suusasarja (mis läheb arvesse maakonna meistrivõistlustena) korraldaja Ain Täpsi avaldas lootust, et sel aastal saab jaanuaris ja veebruaris pidada kokku viis etappi. Kolm neist oleksid jaanuaris ning kaks veebruaris. Võistluste toimumine sõltub loomulikult ilmaoludest.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 6. jaanuari Raplmaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused