spot_img
-0.1 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSRappeli keskuses saab peagi Aasia toitu maitsta

Rappeli keskuses saab peagi Aasia toitu maitsta

Rappeli keskuses on Tallinna maantee poolses otsas asuva ruumi aknad kaunistatud uute kleebistega ja möödujaid vaatab pildilt sõbralik pandakaru. Ruumides käib tihe asjatamine, sest lauad-toolid tuleb tolmust puhtaks tõmmata ja pappkarpide jäägid ära viia.

Viimati toimetas neis ruumides Peetri Pizza. Pärast nende tegevuse lõpetamist on keskus püüdnud asemele leida sobivat toitlustuskohta. Nüüd on pikalt tühjana seisnud ruumid saanud uued asukad ja õige pea avab seal uksed Aasia restoran Panda. Omanikeks on Mohammad Wasim Tariq ja Mohammad Akbar. Viimane neist hakkab ka Panda kokana töötama.
Akbar on Pakistanist pärit, kuid viimased 15 aastat Eestis elanud ja saab ka eesti keeles suhtlemisega hakkama.

Katri Reinsalu  / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 6. jaanuari Raplmaa Sõnumitest

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused