15.5 C
Rapla
Reede, 12 aug. 2022
spot_imgspot_img

Tuli tali, tulid tuisud, jänes ostis uued uisud!

Krõbedad külmad näpistasid möödunud nädalal, ning näpistavad õrnalt siiani, paljusid põskesid. Pidev ühtlane külm on teinud teene uisuhuvilistele, kellel on juba rohkem kui nädala jagu olnud võimalus uisud jalga tõmmata ning jäätunud järvedele liugu laskma minna.

Maakonna eri paikades on uisuhooaeg tuurid täiega üles võtnud. Kuigi valdades on mitmeid veekogusid, millel uisutada, on varustuse laenutust siiski vähestes paikades.
Uurisime natuke maad, kus täpsemalt on siis võimalik maakonnas uisutamas käia. Loomulikult on peaaegu igal pool erinevaid tiike, järvesid, jõgesid, millele minna, kuid enamikul juhtudel peab varustus olema omast käest võtta.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 13. jaanuari Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised