11.1 C
Rapla
Laupäev, 25 juuni 2022
spot_img

Raplamaa noortekogu sai uue juhatuse

Raplamaa noortekogul on juba ette näidata eelmise aasta detsembris korraldatud osaluskohvik, millest võttis osa peaaegu 90 inimest, nii et ettevõtmise võib edukaks lugeda. Seetõttu on ehk veidi üllatav, et noortekogu sai tõelise hoo sisse kõigest paar kuud varem ehk eelmise aasta sügisel.

Tänavuse aasta esimesel koosolekul kinnitati uuendatud põhikiri ning valiti juhatus. Raplamaa noortekogu presidendiks valiti Terli Teekivi Märjamaa gümnaasiumist. Asepresidendid on Desiree Talv Kohila gümnaasiumist ning Adeele Rei Valtu põhikoolist.

Katri Reinsalu
Loe pikemalt 20. jaanuari Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised