-4.3 C
Rapla
Esmaspäev, 4 märts 2024
RSPanda restoran on ametlikult avatud

Panda restoran on ametlikult avatud

Reedel jõudis lõpuks kätte päev, mil Raplas Rappeli keskuses avas oma uksed Aasia restoran Panda. Seda sündmust on omanikud juba detsembrist saati oodanud.
Ametlikult sai eksootilisi palasid tulla nautima kell 11. Pidulikke kõnesid pidama ei hakatud, vaid kergitati võre ukse eest üles ja jäädi ootusärevalt esimesi külastajaid ootama. Ukseavas meelitas möödujate pilke päevapakkumistega infotahvel.
Esimesi uudistajaid õnneks kaua ootama ei pidanud. Nii mõnegi külastaja suust võis kuulda kiidusõnu toidu maitse kohta. Lisati, et portsjonid on mehised ning kõhu saab igatahes täis. India, Hiina ja Tai roogi saab nautida kohapeal, aga soovi korral ka kaasa osta.
Katri Reinsalu / foto: Siim Solman

Kõik uudised
Kuulutused