2.8 C
Rapla
Esmaspäev, 27 sept. 2021

FOTOD, VIDEO: Väärikalt võidelnud Avis Rapla sai napi kaotuse

2. veebruaril võõrustas AVIS Rapla meeskond viimast korda põhiturniiri jooksul Alexela KML liidrit BC Kalev/Cramot. Kuna AVIS Rapla meeskonnast lahkus äsja tiimi pikim mees Will Artino, võis arvata, et jõudude vahekorrad on mängus üsnagi selged. Kes nii arvasid, eksisid rängalt, Rapla mängumehed, kellest mitte ühelgi ei olnud pikkust rohkem kui 200cm, näitasid oma tõelist sisu ning võidupunktid ei jäänud kaugele.

Seisult 4:2 haaras AVIS Rapla kohtumises ohjad enda kätte ning esimese veerandi järel juhiti 25:16. Teise veerandi keskpaigas jõudis Cramo 4 silma kaugusele, kuid seejärel sooritati taaskord 8:0 spurt ning AVIS Rapla oli endiselt eduseisus. Poolaja lõpetas AVIS Rapla ilusa viimase sekundi korviga ning eduseis oli täpselt 10 silma, 43:33.

AVIS Rapla oli näidanud ilusat mängu, kuid ilmselt iga fänni hinges kripeldas küsimus – kaua nad jaksavad? Oli ju Kalev/Cramo pink märksa pikem. Kolmandal veerandil võttis Cramo järgi, kuid AVIS Rapla endiselt jaksas ning oldi kindlalt mängus.

Normaalaja viimased 10 minutit algasid seisult 64:60. Esimest korda kohtumise jooksul läks Cramo juhtima 2:20 enne lõppu. AVIS Raplal olid siiski omad vastused olemas ja punkt-punktis jätkati kuni lõpusekunditeni. Kohtumise päris viimastel rünnakutel vedasid Eesti ja Läti koondise mängumehed Rain Veideman ja Roland Freimanis võidu siiski Cramole.

Lõppnumbrid tablool 82:85, AVIS Rapla tegi väga südika esituse ja tõenäoliselt ei tee me kellelegi liiga, kui öelda, et raplakad väärisid võitu enam kui pealinlased! Siiski võidab korvpallis see, kel on lõpusireeniks rohkem punkte kogutud.

AVIS Rapla särgis tegi taaskord sisuka mängu Devin Brooks, tuues 26 silma ja 10 lauapalli. Indrek Kajupank lisas 20 ja Kristjan Voolaid 15 punkti.

Video Rapla KK / Fotod: Siim Solman

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised