spot_img
-0.1 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSFOTOD: Avis Rapla pidi Tarva paremust tunnistama

FOTOD: Avis Rapla pidi Tarva paremust tunnistama

16.veebruaril pidas AVIS Rapla Alexela KML-is oodatud vastasseisu Rakvere Tarvaga. Teatavasti oli tegemist esimese kohtumisega, kus Tarva poolel lõi kaasa nende möödunud hooaja „vedur“ Brandis Raley-Ross.

Nagu eeldada võiski algas kohtumine tasavägiselt, kuigi pigem oli esimese poolaja vältel juhtivaks pooleks külalismeeskond. Õhus oli justkui tundu play-off hõngu, kus mõlemad meeskonnad püüdsid väga mängu enda poole kallutada, kuid see tõi sisse rohkelt lihtsaid eksimusi. Poolajaks lahutas meeskondi 5 silma, 37:42 Tarva juhtimisel.

Kohtumise kolmas veerand kulges AVIS Rapla jaoks aga ootamatult kehvasti. Kodusaali korvidel oleks justkui kaas peal ning visked ei tabanud lähedalt, kaugelt ega ka vabaviskejoonelt. Samal ajal lubati hoogu sattuda Tarva snaipril Reinis Strupovicsil, kes sahinal kaugviskeid tabas. Rakvere Tarvas võitis kolmanda veerandi 16:4 ning asus enne otsustavat 10 minutit juhtima 58:41.

Ka neljanda veerandi algus ei olnud AVIS Rapla poolelt parim ning kui mängida jäi 4 minutit, oldi endiselt 18 punktiga taga. AVIS Rapla loobumisest ei olnud aga juttu, algas meeletu lõpuspurt. Ülevälja pressing tõi mitmetel kordadel edu ning hea kaitsetöö pealt pandi ka visked ära. 50 sek enne kohtumise lõppu olid raplakad vaid 3 punkti kaugusel, kuid siiski lõpusekunditel ei suudetud kompromissitut lõpuspurti võiduks vormistada. Rakvere Tarvas võttis võidupunktid numbritega 79:74.

AVIS Rapla resultatiivseim oli Thomas van der Mars (25 punkti + 12 lauapalli), Sven Kaldre (19 punkti ja 5 vaheltlõiget), Devin Brooks (12 punkti + 7 lauapalli), Indrek Kajupank (10 punkti + 6 lauapalli)

Rapla KK / fotod: Siim Solman

Vaata ka fotosid SIIT.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused