spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
RSKohila võrkpalliklubi jätkab Balti liiga tipus

Kohila võrkpalliklubi jätkab Balti liiga tipus

Kohila võrkpalliklubil on Balti liiga põhiturniiril jäänud mängida veel kaks mängu, mõlemad kodusaalis.

Balti liiga on sel aastal uskumatult põnev ja tasavägine, neil kahel viimasel mängul on meie naiskonna põhiturniiri lõpliku koha selgumisel oluline roll.
Möödunud laupäeval, 13. veebruaril kohtus Kohila TTÜ-ga, kellele jäime taas 2:3 alla, ning pühapäeval TLÜ-ga, keda võitsime 3:1. Nende tulemustega jätkab Kohila endiselt tabeli tipus, olles ühe punktiga TTÜ-st ees.
Viimaste mängude kokkuvõtteks võib öelda, et hoolimata kaotusest oli sooritus väga hea, sest mängida tuli seekord väga hõredate ridadega. Puudusid nii põhinurgaründaja Maarja Kerner kui ka varu Hanna-Loore Õunpuu, mistõttu tuli teha ootamatuid vangerdusi. Kertu Laak asus mängima nurka ning temporündaja Marie Aasorg asus harjumatusse rolli diagonaalründaja kohale.
Valus teade tuli mängupäeva hommikul, mil selgus, et põhilibero Pille Vahtra on gripi küüsis ning väga raske vastasega mängus tuleb võtta vastutusekoorem vähese kogemusega Katleen Kanguril. Algus ei olnud kõige roosilisem, kuid vähehaaval mäng paranes ning kokkuvõttes olime äärmiselt rahul, et suutsime saada vajalikud punktid tabelisse.
Nooruke tulevikutäht Kertu tegi hiilgava esituse, tuues TTÜ-ga mängus 24 punkti, ning vastu pidas ka vastaste poolt tohutu surve alla pandud Katleen Kangur, kel tuli vastu võtta 59 servi (tavapäraselt liberol 15-20).
Põhiturniiri lõppedes (21.02) selguvad kaheksa finalisti, kes jätkavad Balti liiga finaalis. Ka sel aastal toimub finaalturniir Eestis, sedakorda Tallinnas TTÜ ja Lilleküla spordihoones. Kohila on edasipääsu kindlalt taganud, selgusetu on täna veel see, kellega reedeses veerandfinaalis kokku minnakse. Kohila annab endast parima, et ka sel aastal ehk siis kolmandat korda järjest tuua Baltimaade parima naiskonna tiitel Raplamaale, kuigi kerge ei saa see sel aastal olema.
Ootame kõiki meile kaasa elama, eriti eeloleval pühapäeval, kui vastas on erakordselt ebamugav ja raske Läti klubi Babite, kelle Lätis suurte raskustega võitsime 3:2.

Ingrid Kangur, treener / foto: Siim Solman

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused