21.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Kohila VK võitis Balti liiga põhiturniiri!

Täna tõmmati joon alla Balti liiga põhiturniirile, mis kestis oktoobrist veebruarini. Osales 12 naiskonda, 6 Eestist, 4 Lätist ja 2 Leedust, kes mängisid kokku 132 mängu.

Kohila oli küllalt heas hoos terve turniiri, liidripositsioon loovutati vaid korraks. Hoolimata tohutu pingelisest mängukoormusest detsembris, vigastustest ja väikestest tagasilöökidest suutis peatreener Peeter Vahtra oma hoolealused hoida võitudelainel, tegi vahel ka võimatust võimaliku, et lõpetada põhiturniir hiilgavalt.  Sel laupäeval ja pühapäeval kohtus Kohila Läti naiskondadega, alistas RSU 3:0 ja Babite 3:1 ning tegi sellega ajalugu: viie kuu jooksul on Kohila VK mänginud 22 mängu, neist võitnud 19 ja tulnud esmakordselt kolme hooajaj vältel põhiturniiri võitjaks.
Kohila suurim punktitooja põhiturniiril  oli Katerina Dudnikova (316p), järgnesid  Kertu Laak (273p) ning Eliisa Peit (169p). Ässpallingute edetabelit juhib naiskonna kapten Julija Mõnnakmäe (63p), järgnevad Kertu Laak ja Eliisa Peit (mõlemal 29). Naiskonna 1. libero Pille Vahtra võttis vastu 330 servi, eksides vaid 26 korral. Naiskonna 2. libero Katleen Kangur võttis vastu 126 korral (eksimusi 16).
spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised