-3.4 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
RSTriobetBBL hooaeg selleks aastaks läbi

TriobetBBL hooaeg selleks aastaks läbi

Triobet BBL teises play-off mängus tuli AVIS Raplal alla vanduda kodus mänginud BK Jēkabpilsi meeskonnale. Esimese mängu 14. punktiga võitnud Rapla meeskond läks mängule vastu favoriidi seisuses, kuid ülimalt kehv esimene poolaeg lõpetas võimaluse teha ajalugu ning jõuda Triobet Balti liigas veerandfinaali. Kahjuks ei suutnud meeskonda halvimast päästa ka meeskonna kõige uuem täiendus Maurice Kemp, kes jõudis Raplasse päev enne tähtsat kohtumist.

Mängukäigust: rabedalt alanud esimene veerandaeg lõppes skooriga 26-15. Suurepäraselt kolmeseid tabanud Läti meeskond oli agressiivne nii rünnakul kui ka kaitses ning nende pidurdamisega jäid Rapla meeskonna mängijad hätta ka teisel veerandil. Nimelt suutis Rapla meeskond teisel veerandil visata kõigest kuus punkti, Jēkabpilsi 32 vastu. Seega kodus ette mängitud +14-st punktist oli kahekümne minutiga saanud -23.

Teisel poolajal leidis Rapla meeskond uue hingamise ning Devin Brooksi eestvedamisel suudeti tagasi mängida 16 punkti, kuid kahjuks enamaks meeskond võimeline polnud ning lõpetuseks kirjutati protokolli 93:65 kaotus.
Rapla meeskonna resultatiivseim oli 25 punktiga Devin Brooks, Maurice Kemp viskas 13 punkti ja võttis kuus lauapalli.

Rapla KK / Foto: Siim Solman

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare