23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSEMO töökoormus mõjub rusuvalt nii abivajajatele kui ka abi osutajatele

EMO töökoormus mõjub rusuvalt nii abivajajatele kui ka abi osutajatele

Raplamaa Sõnumite toimetusega võttis ühendust murelik inimene, kes sai aasta romantilisemal päeval, 14. veebruaril oma murega Rapla erakorralise meditsiini osakonda (EMO) pöördudes ebameeldiva kogemuse osaliseks.

Tol pühapäevasel pärastlõunal vajas raskest seljaoperatsioonist taastuv inimene abi operatsioonijärgse haava plaastri vahetamisel ja kuna perearstikeskused on nädalavahetustel suletud, otsustaski ta otsida abi Rapla EMO-st. Lasknud end sinna sõidutada, avastas ta eest juba mitu abi ootavat inimest. Kuigi oli arusaadav, et ilma ootamata ei saa, oli selge, et äsja seljaga operatsioonil käinud inimene ei saa mugavalt ka mõnikümmend minutit, rääkimata tundidest, haigla ootesaalis oodata.
Lihtsa küsimuse peale, kui kaua võiks aega minna, enne kui tekib võimalus abisaamiseks, vastati aga ootamatult järsult: „Ega me piparkoogiküpsetajad ei ole, et teame, millal valmis saab.“

Stina Andok / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 26. veebruari Raplamaa Sõnumitest

10 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare