spot_img
-0.6 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSTalvine lõpetamiste aeg Kehtna MTK-s

Talvine lõpetamiste aeg Kehtna MTK-s

Möödunud nädal oli kutsekoolides kiire, sest käes oli lõpu- ja kutseeksamite aeg. Kehtna majandus- ja tehnoloogiakoolis sai lõputunnistuse kokku 96 vastset koolilõpetajat, 27 noort ja 69 täiskasvanut. Valdav enamik tunnistusesaajatest sooritas edukalt ka kutseeksami. Seekordne lend läheb ajalukku kahe tähelepanekuga: võiduka lõpuni jõudsid sügisel avatud uue eriala liikurmasinajuhi õppurid ning neli liikurmasinate tehnikut sooritasid Eestis esmakordselt toimunud liikurmasinate tehniku kutseeksami. Edu kõigile lõpetanutele ning meeldetuletuseks, et juunis algab uus vastuvõtt ja õppida pole kunagi hilja.

Kaidi Kauffeldt / foto: erakogu

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused