spot_img
-0.6 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSFOTOD: Vabariigi aastapäeva tähistamise põhirõhk langes Kärule

FOTOD: Vabariigi aastapäeva tähistamise põhirõhk langes Kärule

Eesti vabariigi 98. aastapäeva tähistati kõikjal Rapla maakonnas. Sündmuste põhirõhk langes 24. veebruaril Kärule, kus aastapäeva tähistamine Kaitseliidu Rapla maleva eestvedamisel kõige põhjalikumalt ette võeti.

Veel enne seda asetati pärjad Rapla kirikuaias asuvale Vabadussõja monumendile.
Kõik algas aga päikesetõusul. Samal ajal, kui ETV varajases otseülekandes tõmmati sinimustvalge trikoloor Pika Hermanni torni tippu, heisati lipud ka mitmes paigas Rap­lamaal. Päike tõusis Raplas kell 7.34. Varahommikul oli lipuheiskamistseremoonia näiteks Kohila Vabadussõja ausamba juures, Käru vallamaja ees ning Rapla kultuurikeskuse esisel väljakul.

Siim Jõgis / fotod: Siim Solman
Loe pikemalt 26. veebruari Raplamaa Sõnumitest

 

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused