1.9 C
Rapla
Laupäev, 23 okt. 2021

Maakonna talimängud võitsid Rapla ja Kaiu

Möödunud nädalavahetusel jõudsid lõpule Rapla maakonna 24. talimängud. Võistlust peeti kahes kategoorias – suurte ja väikeste valdade seas.

Suurte valdade konkurentsis saavutas esikoha Rapla (75 punkti). Talle järgnesid Kehtna (69) ja Kohila (57). Väikeste valdade seas kogus enim punkte Kaiu (59). Teise ja kolmanda koha said vastavalt Raikküla ja Käru, kes mõlemad kogusid 40 punkti. Ainsa vallana ei osalenud ühelgi võistlusel Vigala.
Tänavu olid maakonna talimängud esmakordselt jaotatud pikema aja peale. Põhjus oli selles, et huvilised saaksid osa võtta rohkematest aladest. Möödunud aastatel on talimängud peetud ühel nädalavahetusel. Sel aastal said need alguse 6. veebruaril Kaereperes lauamängudega ning tipnesid 28. veebruaril Kuimetsas kolm kolme vastu korvpalliturniiriga.
Algul pidid talimängud alguse saama juba jaanuari lõpus jäärajasõiduga, ent nigelad ilmaolud ei lubanud seda läbi viia. Lumepuudusel jäi 20. veebruaril ära ka suusavõistlus. Uue alana oli tänavu kavas paarissulgpall, mida mängiti 27. veebruaril Kuimetsas. Ülekaaluka võidu võttis Rapla vald, mis oli esindatud nelja võistkonnaga. Teise koha sai Kohila, kolmas oli Järvakandi ning neljas Kaiu.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 2. märtsi Raplamaa Sõnumitest

5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised