-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSMaruline lõpuspurt viis Rapla Pärnu üle võidule

Maruline lõpuspurt viis Rapla Pärnu üle võidule

4.märtsil kohtus AVIS Rapla meeskond võõrsil Pärnu Sadamaga.  Tuleb tõdeda, et kogu kohtumist saab lühidalt kokku võtta spordialase rahvatarkusega – „parem kole võit, kui ilus kaotus“.

Enamuse aja kohtumisest oli Pärnu meeskond eduseisus. Poolajaks jäi AVIS Rapla kaotusseisu 7 punktiga. Kolmanda veerandi alguses saadi kiirelt järgi ja viimasele neljandikule mindi vastu eduseisus.

Mängu lõpuminutite eel tegid Pärnu noored mängumehed raplakate elu väga keeruliseks, kaks minutit enne kohtumise lõppu jäädi kaotusseisu 56:65. Kui AVIS Rapla üldise mängupildiga ei saa kindlasti rahule jääda, siis ilmekalt demonstreerisid punasärklased oma oskust lõpuni võidelda ning alla andmisest ei olnud juttu. Marulise lõpuspurdiga suutiski AVIS Rapla vajaliku võidu koju tuua. Lõpptulemuseks kirjutati numbrid 69:68.

AVIS Rapla resultatiivseim oli Maurice Kemp 20 punktiga, lisaks 8 lauapalli. Devin Brooksilt 15p + 9lp ja Thomas van der Marsilt 11p + 10 lp.

AVIS Rapla järgmine mäng Alexela KML-is on ülioluline – 9.märtsil minnakse Audentese Spordihallis vastamisi TLÜ/Kalevi meeskonnaga. Kohtumine algab kell 18:00. Järgmine kodumäng juba 12.märtsil, kui Sadolin Spordihoones võõrustatakse TÜ Rocki. 

Rapla KK / foto: Siim Solman / video: Rain Oksaar

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare