-1.2 C
Rapla
Laupäev, 27 nov. 2021

Rapla hooldekeskuse detailplaneering liigub kehtestamise poole

Rapla vallavalitsuses tutvustati huvilistele Rapla uue hooldekeskuse detailplaneeringut, ehitustööd haigla kõrval algavad praeguse kava kohaselt järgmise aasta keskel.

Rapla vallavalitsuses tutvustati Rapla hooldekeskuse kinnistute Alu tee 1, Alu tee 1B, Alu tee 3 ning lähiala detailplaneeringut ning viidi läbi avalik arutelu. Eelmisel nädalal peetud arutelul osales 18 huvilist, sealhulgas tulevase hooldekeskuse naabrid.
Rapla vallaarhitekt Cerly-Marko Järvela rääkis senisest projekteerimise käigust, mis on tema sõnul olnud veidi tavatu. Et veenduda kavandatava ruumiprogrammi sobivuses kinnistutele, tehti esmalt hoonele kolm eskiislahendust ja alles seejärel koostati planeering.

Vivika Veski
Loe pikemalt 9. märtsi Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised