11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
RSRapla Teataja persoonilood jõudsid kaante vahele

Rapla Teataja persoonilood jõudsid kaante vahele

Rapla valla häälekandja Rapla Teataja on oma veergudel avaldanud persoonilugusid. Viimase üheksa aastaga on neid kogunenud sedavõrd palju, et Rapla valla 125. sünnipäeva puhul pandi need kaante vahele ning anti välja raamatuna, mis kannab pealkirja “Rapla inimesed”.

Värsket teost esitleti neljapäeva, 3. märtsi õhtul Rapla keskraamatukogus. Raamat on küllaltki mahukas ning sisaldab endas üheksakümmend persoonilugu. Päris kõik lood sisse ei mahtunud. Seega jätsid koostajad välja need, mis keskendusid asutustele ja organisatsioonidele. Küll aga saab raamatust lugeda perekondadest kirjutatud persoonilugusid. Esimene neist on raamatu avalugu, kus luubi alla võetakse perekond Tammemäe. Raamatu lõpetab ülevaade endise Rapla vallavanema Jaan Laaniste tegemistest.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 9. märtsi Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused