21.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Raplamaal alustas tööd uus naiste tugikeskus

Varem Raplamaal naiste tugikeskuse tööd korraldanud MTÜ lõpetas oma tegevuse ning hetkeseisuga korraldab Raplamaa tugikeskuse tööd Järvamaa Naiste Tugikeskus.

Rapla maakonnas on naiste tugikeskuse teenuseid pakutud juba aastaid. 2009. aasta 5. märtsil alustas tegevust MTÜ Raplamaa Naiste Varjupaik, mis hiljem nimetati ümber Raplamaa Naiste Tugikeskuseks. Keskuse juhatajaks sai Asta Laurimaa ja nõustajana tegutses Helle Nikonov. Senise MTÜ tegevuse lõpetamist põhjendab Laurimaa uute suundadega elus. Ühel hetkel otsustasid Võru ja Põlva tugikeskused ühineda ja Laurimaa sõnul ta mingi hetk n-ö loovutas Rapla Järvamaale.

Stina Andok / foto: sxc.hu
Loe pikemalt 9. märtsi Raplamaa Sõnumitest

 

spot_img
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised