6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
RSEesti suurima jooksusarja korraldajad kohtusid Raplas

Eesti suurima jooksusarja korraldajad kohtusid Raplas

Teisipäeval, 22. märtsil kohtusid Raplas Sadolini spordihoones Eesti Linnajooksude sarja korraldajad, et arutada peagi algava hooajaga seotud küsimusi.

Kohal olid SEB maratoni peakorraldaja Mati Lilliallik ning esindajad Rakvere ööjooksult, Pärnu kahe silla jooksult, Paide-Türi jooksult, Tartu kevadjooksult ning Narva energiajooksult. Kokku kuulub linnajooksude sarja seitse osavõistlust. Loetletud nimekirja kuulub veel Raplas toimuv Selveri suurjooks.
Teisipäevasel koosolekul tuli välja, et tänavune Selveri suurjooks toimub pühapäeval, 5. juunil. Endiselt on kavas kaks distantsi – viis ja kümme kilomeetrit. Uudne on see, et viie kilomeetri raja trajektoor suunatakse ümber.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 23. märtsi Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare