25 C
Rapla
Reede, 1 juuli 2022
spot_imgspot_img

Raplamaa U14 poisid jõudsid EYBL superfinaali!

18. – 20. märtsini toimus idanaabrite suurlinnas Peterburis kolmas Euroopa Noorte Liiga ehk EYBL etapp U14 vanuseklassi noormeestele. Raplamaa poiste esindus läks turniirile ühe favoriidina, kuna kaks esimest etappi, mis toimusid Raplas ning
Ventspilsis läbiti „puhaste paberitega” ehk kaotuseta.
Raplamaa poiste vastasteks olid Peterburgis neli Venemaa tiimi ning üks Läti esindus. Kohe esimene vastane oli üks tugevamaid kahe esimese etapi jooksul ühe kaotuse saanud Bratski tiim Venemaalt. Tegemist oli tõsise lahinguga, kus Raplamaa poisid, kes sel korral ei saanud kaasa lüüa päris täisrivistuses, pidid vastu võtma napi kaotuse 50:52. Turniiri avapäeva teine mäng toimus samuti tabeli tippu kuuluva Venemaa tiimi Admiralteiskajaga. Vastaste kodusaalis said raplakad magusa võidu 54:41.
Kolmes järgnevas mängus toodi võidud Raplamaale märksa kergemalt 61:37 alistati Orbita (Venemaa), 100:36 saadi jagu Centralnaja (Venemaa) klubist ning 81:31 võideti Ventspils Spars (Läti).
Etapil said Raplamaa poisid kolmanda koha. Kaotuseta jäi sel korral Gruusia 2002 koondis ning ettepoole platseerus ka ühe kaotuse teeninud Bratsk. Kolme etapi kokkuvõtteks võitsid Raplamaa poisid põhiturniiril esikoha ning tagasid pääsu superfinaali, mis toimub aprilli lõpus või mai alguses Poolas.
Suur tunnustus tubli töö eest kõigile treeneritele, mängijatele ning lapsevanematele!
Rapla KK / foto: Siim Solman
spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised