25 C
Rapla
Reede, 1 juuli 2022
spot_imgspot_img

Vestlusring: Omavalitsus olgu kes, mitte mis

Riigikogu menetlusse on jõudnud haldusreformi seaduse eelnõu, mis soovitakse seadusena vastu võtta jaanipäevaks. Veidi tagaplaanile on jäänud riigireformi idee, millest Raplamaa Omavalitsuste Liit on juba aastaid rääkinud. Rahandusministeeriumis käib küll analüüs, kuid tundub, et puudub ühtne arusaam, mida see riigireform endast kujutab ning mida ja kuidas reformima peaks.

Seekordses vestlusringis arutlesid haldus- ja riigireformi teemal Raplamaa Omavalitsuste Liidu tegevjuht Silvi Ojamuru, Rapla maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Ülo Peets, Riigikogu liige Artur Talvik (Vabaerakond) ja Vigala vallavanem Priit Kärsna.

Kui palju me teame riigireformist?

Inge Põlma, Tõnis Tõnisson / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 23. märtsi Raplamaa Sõnumitest

spot_img

4 KOMMENTAARID

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised