24.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Rakverest ootamatult kindel kaotus, teisipäeval võõrsil Audentesega

26.märtsil toimus Alexela KML-is mitu põnevat kohtumist. Üks intrigeerivamaid oleks neist pidanud olema AVIS Rapla ja Rakvere Tarva vastasseis Kastani Arenal. Fänne ning korvpallihuvilisi oli laupäeva õhtupoolikuks Rakverre kogunenud palju ning äärmiselt hea meel on, et ka Rapla fännisektor oli rohkearvuliselt täitunud!

Mängu alustas Brandis Raley-Rossi vedamisel paremini kodumeeskond, kuid avaveerandi lõpuks jõudis Rapla järele 23:24. Teisel veerandil jätkus tasavägine heitlus, kuid neljandiku lõpuminuteil pani heas viskehoos olnud Tarvas oma paremuse maksma ja läks poolajaks juhtima 53:43.
Teisel poolajal ei leidnudki AVIS Rapla mehed oma mängu ning turniiritabelisse lisandus kindel kaotus numbritega 78:105. AVIS Rapla resultatiivseimad olid sel korral Indrek Kajupank ja Maurice Kemp 19 silmaga.
Juba teisipäeval, 29.märtsil, läheb AVIS Rapla meeskond taas väljakule. Kell 19:15 Audentese Spordikeskuses toimuvas mängus kohtutakse Audentese SG/Noortekoondise meeskonnaga.
Kuigi kaotusega Rakvere Tarvale kaotas AVIS Rapla oma kolmanda koha turniiritabelis, siis mänge on veel kõigil meeskondadel jäänud omajagu ning kõike võib veel juhtuda!

 

Rapla KK  / foto: Siim Solman

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised