spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
RSTiiu Raav viibis terrorirünnakute ajal Brüsselis

Tiiu Raav viibis terrorirünnakute ajal Brüsselis

Samal ajal kui eelmise nädala terrorirünnakud tabasid Brüsselit, oli linnas mitu tuhat eestlast. Nende seas ka Rapla maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Tiiu Raav, kes sõitis sinna esmaspäeval, 21. märtsil.
Raav käis seal Eesti hariduskorralduse nõukoja delegatsiooniga, et tutvuda Euroopa Parlamendi, Brüsseli linna ning flaami haridusvõrgustikuga. Algul kolmapäevani kestma pidanud reis venis terrorirünnakute ja lennuki rikke tõttu reedeni. Olgu öeldud, et teisipäeval Belgia pealinna raputanud plahvatuste lähikonnas ta ei viibinud ning temaga on kõik korras.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 30. märtsi Raplamaa Sõnumitest

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused