spot_img
2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSKehtna pidas naabervaldadega esimesed läbirääkimised

Kehtna pidas naabervaldadega esimesed läbirääkimised

Eelmise nädala teisipäeval leidis Kehtnas aset esimene haldusreformiteemaline naabervaldade ühinemisläbirääkimistele keskenduv koosolek. Konkreetseid otsuseid ning tulemit arutelust veel välja ei koorunud.

Kehtna vallavalitsus oli kutsunud oma naabervallad, kellele ühinemisläbirääkimiste osas ettepanek oli tehtud, laua taha, et arutada ühise tuleviku väljavaateid. Kohal olid Kaiu, Juuru, Järvakandi ning Raikküla esindajad.
Kehtna vallavanema Indrek Kullami sõnul esimeselt koosolekult konkreetseid tulemusi ja otsuseid ei eeldatudki, vaid arutelu eesmärk oli Kehtna valla versiooni tutvustamine ning ettepanekute tegemine. Seega ei ole ükski eelmainitud vald veel kindlalt öelnud, kas on Kehtna vallaga liitumas või mitte.

Mariliis Vest
Loe pikemalt 6. aprilli Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused