9.1 C
Rapla
Pühapäev, 26 sept. 2021

Merike Hallik avas Kohilas portselaninäituse „Kevad“

Reedel avas Kohila raamatukogus pidulikult oma isikunäituse Eesti Keraamikute Liidu liige Merike Hallik. Portselaninäituse nimetas ta jooksva aastaaja, kevade järgi.

Merike Halliku isikunäitus „Kevad“ on inspireeritud meid ümbritsevast loodusest, selle varjunditest, erinevatest vormidest ja kujunditest. Portselankujutiste kirjelduses hakkavad silma märksõnad nagu lage lumesegune väli, tilkuv jääpurikas, maapinnast tärkav esimene õis päikese käes. Just sellised märgid annavad Halliku sõnul aimu ilust meie ümber, nii haprast ja kaduvast. Portselan on tema sõnutsi materjalina nii habras, lummav kui ka õrn.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 6. aprilli Raplamaa Sõnumitest

5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised