spot_img
-1.2 C
Rapla
Teisipäev, 31 jaan. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSMinister Aas kinnitas viimased PKT kavad

Minister Aas kinnitas viimased PKT kavad

Märtsi lõpus kinnitas riigihalduse minister Arto Aas viimased piirkondade konkurentsivõime tugevdamise (PKT) tegevuskavad. Nende seas oli ka kümme Rapla maakonna projekti.

Esimese vooru eelarveks on 50 protsenti maakondliku eelarvesumma mahust, mis tähendab Raplamaale 3,9 miljonit eurot. Hiiumaale tähendab see ligikaudu 1,2, Läänemaale 2,8 ja Saaremaale 3,6 miljonit eurot. Taotluste esitamise tähtaeg on 4. juuli 2016.
Rapla maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Ülo Peets ütles, et nüüd ei ole muud, kui vastatavate projektidega tuleb vaeva edasi näha. Hiljemalt 4. juuliks peavad need olema piisavalt head, et olla selle summa väärilised, mida esimeses voorus jagatakse.

Siim Jõgis
Loe pikemalt 6. aprilli Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused