-1.2 C
Rapla
Neljapäev, 18 apr. 2024
RSFOTOD: Kohila naiskond võib juba reedel tulla Eesti meistriks

FOTOD: Kohila naiskond võib juba reedel tulla Eesti meistriks

Kohila võrkpallinaiskond võib juba sel reedel kindlustada hooaja teise tiitli pärast märtsi alguses võidetud Balti liigat.

Kolme võiduni peetavas Eesti meistrivõistluste finaalseerias on nad kaks esimest kohtumist TTÜ/Tradehouse naiskonna vastu võitnud. Kui võit tuleb ka kolmandas matšis reede õhtul, saab Kohila naiskond tähistada kolmandat Eesti meistritiitlit kodupubliku ees. Ometi ei ole see peatreener Peeter Vahtra sõnul eesmärk omaette, et võtta võit kindlasti kodusaalis. “Ma ei ole kunagi mängijatele pannud peale pinget, et tiitel tuleb võita kodupubliku ees. Me häälestame end tavaliseks mänguks,” ütles Vahtra.
Ta lisas, et pikas perspektiivis on oluline finaalseeria lõpptulemus, mitte tingimata see, et tiitel võidetakse juba kolmandas mängus. Kuna kaks esimest mängu on võidetud, annab see kindlustunde, et kui reedel tiitlit ei saada, siis pole midagi lootusetult katki. Vajadusel peetakse seerias ka neljas ja viies kohtumine.
TTÜ/Tradehouse on olnud Kohilale tugev vastane. Need kaks naiskonda on Eesti meistrivõistluste finaalis vastamisi läinud ka kahel eelmisel aastal. Mõlemal korral võitis tiitli Kohila, kuid Tehnikaülikooli võistkond näitas tõsist vastupanu.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 13. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare