23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSMaakonna noorsootöö sai rahalisi toetusi

Maakonna noorsootöö sai rahalisi toetusi

Eesti Noorsootöö Keskuse korraldatud avatud noortekeskuste projektikonkursil said Rapla maakonna noorteprojektid 9415 eurot toetust, mille abil saavad noored oma ideid teostada ja huviringides osaleda.

Projektide hindamiskomisjonis osalenud ENTK peaeksperdi Tiia Mugfordi sõnul paistis Raplamaa puhul positiivselt silma aktiivne koostöö omavalitsuste, koolide ja lasteaedadega ning noorte aktiivne kaasamine ja osalemine ideede väljatöötamises, projektide arendamises ja teostamises.
Maakonnale eraldatav toetussumma sõltus seal elavate noorte arvust. Nii oli mõnes maakonnas iga euro peale tihe konkurents, mõnes aga sai kõiki projekte toetada täies mahus. Eesti riigieelarvest on konkursi jaoks eraldatud 239 538 eurot ning taotluste kogumaht oli 360 515,01 eurot.

Mariliis Vest / illustreeriv foto: Siim Solman
Loe pikemalt 13. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare