12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
RSRaplamaa JK alustas liigahooaega võiduga

Raplamaa JK alustas liigahooaega võiduga

Eesti jalgpalli meistrivõistluste kolmanda liiga läänetsoonis tehti mängudega algust reedel, 8. aprillil. Avavoorus läksid Valtu kunstmurul vastamisi Raplamaa JK ja FC Zenit Tallinn. Hoolimata valjust tuulest, mis kohati oma äranägemise järgi väljakul palli liigutas, võttis kodumeeskond 2:0 võidu.

Tegemist oli Raplamaa JK esimese kohtumisega uue identiteedi all. Varem Rapla JK Atli nime kandnud meeskond kasutab alates sellest hooajast Raplamaa JK nime. Ambitsioonid on meeskonnal kõrged. Seda näitab ka see, et kaptenipaela kannab endine Eesti koondise ja Nõmme Kalju kaitsja Alo Bärengrub.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 13. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare