21.7 C
Rapla
Pühapäev, 3 juuli 2022
spot_imgspot_img

Kohila võrkpalliklubi võitis kolmanda järjestikuse Eesti meistritiitli

Reedel, 15. aprillil selgus naiste meistrivõistlustel kuldmedaliomanik, kui kahel viimasel aastal meistriks kroonitud Kohila võrkpalliklubi kaitses edukalt tiitlit, võites finaalseerias kolmandat korda TTÜ/Tradehouse’i. Sarnaselt avavaatusele ei loovutanud Kohila naiskond ka seeria kolmandas mängus geimigi.
Kui kahes esimeses geimis kogus võõrsil mänginud TTÜ/Tradehouse vastavalt 22 ja 16 punkti, siis kolmandas geimis jätkus põnevust kuni lõpuni. Seisul 24:24 kogusid võõrustajad kaks järjestikust punkti, millega saavutati 3:0 (22, 16, 24) võit.
Kohila esinduse võitu andis suurima panuse Kertu Laak, kes tõi üleplatsimängijana 17 (+11) punkti. Maarja Kerner lisas võitjate aktivasse 14 ja Kateryna Dudnikova 12 silma. Kaisa Õunpuu kogus TTÜ naiskonna resultatiivseimana 10 ning Maali Kanemägi ja Reelika Raap võrdselt 9 punkti. Kui pallingu vastuvõtul mängisid protsentidega 50-46 täpsemalt külalised, siis ülejäänud tähtsamad statistilised elemendid olid Kohila võistkonna kasuks: rünnak 44%-35%, blokipunktid 10-7 ja pallinguässad 11-4.
Kohila naiskonna jaoks oli tegemist väga eduka hooajaga, kui lisaks Eesti meistritiitlile kaitsti edukalt ka Balti liiga meistrikulda – Kohilasse viidi kolmas järjestikune tiitel. Sarnaselt kahele eelmisele aastale Eesti meistrivõistlustel hõbemedali saavutanud TTÜ kaitses detsembris Eesti karikavõitu.
Siim Jõgis / foto: Juulija Rüsse
spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised