23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSLauatennise hooaja lõpetas Ennu Soodla mälestusvõistlus

Lauatennise hooaja lõpetas Ennu Soodla mälestusvõistlus

Traditsiooniliselt on pärast lauatennise seeriavõistluse viimast etappi tõmmatud hooajale joon alla Ennu Soodla mälestusvõistlusega. Tänavu oli see 27. korda ning areeniks tavapäraselt Alu spordihoone.

Laupäeval, 16. aprillil toimunud võistluse võitis meeste arvestuses Andres Puusepp ja naistest Riin Oviir. Korraldajatel oli mugav turniiri läbi viia, sest mehi osales 32 ja naisi kaheksa. Nõnda ei jäänud ükski osaleja mõnes voorus vastaseta.
Tallinnast pärit mees Andres Puusepp võitis Ennu Soodla mälestusvõistluse esmakordselt. Riin Oviiri esimene võit jääb juba aastasse 2005. Puusepa järel sai meeste arvestuses teise koha Keit Reinsalu. Kolmas oli Veiko Ristissaar. Naiste konkurentsis sai teise koha Ene Laur. Kolmas oli Marika Kotka.
Autasustamist aitas läbi viia Ennu Soodla tütar Janne. Ta pidas emotsionaalse kõne ning avaldas tänu selle eest, et tema isa mälestust hoitakse iga-aastase võistlusega elus.

Siim Jõgis / foto: Jana Koppel
Loe pikemalt 20. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare