5.7 C
Rapla
Pühapäev, 19 sept. 2021

Rapla–Kehtna maanteel algasid remonditööd

Eelmisel nädalal said Rapla-Kehtna maanteel alguse remonditööd. Plaani järgi kestavad need augusti lõpuni.

Maanteeameti Põhja regiooni ehitusosakonna projektijuht Allan Toim ütles, et neile esitatud graafiku kohaselt on plaanis tööd lõpetada küll augustis, kuid remonditööde teostajaga on leping sõlmitud siiski detsembrini. Tööd käivad Tallinna–Rapla–Türi maantee kilomeetritel 51,4–59,5. Sisuliselt tähendab see, et teed uuendatakse Rapla piirist Kehtna piirini. Tööde käigus teostatakse katte remont, liikluskorraldusvahendite paigaldamine ja mustkatte ehitamine kõrvalmaanteele. Ehitustöid teostab Teede REV-2 ja järelevalvet Teede Tehnokeskus OÜ.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 20. aprilli Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised