6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSFOTOD: Veerandfinaal jätkub Rakveres

FOTOD: Veerandfinaal jätkub Rakveres

Neljapäeval, 21.04.16, toimus Sadolin Spordihoones Alexela Korvpalli Meistriliigas kolmas veerandfinaal kohtumine AVIS Rapla ja Rakvere Tarva vahel. Esimesed kaks omavahelist kohtumist võitnud AVIS Raplat lahutas poolfinaalist kõigest üks võit.

Mängu käigust:
Rapla meeskond alustas kodusaalis hästi, minnes esimese kaheksa minutiga juhtima 20:7. Seejärel sai oma mängumasina tööle ka Rakvere, visates seitse vastuseta punkti, mis vähendasid veerandaja lõpuks vahe kuuele.
Järgmised kümme minutit kuulusid samuti pigem külalisvõistkonnale, kes läksid esimest korda juhtima Reinis Strupovics korvist neli minutit ennem poolaja lõppu.  Tarvas suutis kättevõidetud edu kasvatada ning poolaeg võideti 38:43.
Kolmandat veerandaega alustas AVIS-e meeskond maruliselt, Devin Brooksi kolmene ja Sven Kaldre seitse järjestikkust punkti viisid meie meeskonna juhtima 50:44. AVIS Rapla suurepärane hoog jätkus ning peagi juhiti 60:51. Sarnaselt esimesele veerandile suutis Rakvere tagasi mängu tulla ning veerandaja lõpuks kaotusseisu vähendada ühepunktiliseks (64:63).

Tõusude ja mõõnadega mäng jätkus ka viimsel kümnel minutil, kus kumbki meeskond ei suutnud oma paremust maksma panna. Tõeline võrdsete meeskondade lahing!  Viimasele mänguminutile mindi vastu seisult 80:80, mille raplakate kurvastuseks suutis oma kasuks pöörata Rakvere meeskond. Mängu otsustajaks Mario Paiste, kes 14 sekundit enne lõpusireeni tabas kaugviske ning viis külalised juhtima 82:83. Mängu lõpptulemus 82:85 Rakvere Tarvale.

Veerandfinaalseeria seisuks on seega 2:1. Ei saa salata, et AVIS Rapla poolehoidjatele oli mängu lõpptulemus suureks pettumuseks. Siiski tuleb meie mängumeestele au anda ning midagi ei ole veel kadunud. Esmaspäeval kogu Rapla korvpallirahvas Rakverre ning aitame üheskoos seeria võidu ära tuua!

Rapla KK / fotod: Siim Solman

Vaata ka fotosid SIIT.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare