-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
RSRapla valla Jüriöö jooksu võitis Kaitseliidu Rapla malev

Rapla valla Jüriöö jooksu võitis Kaitseliidu Rapla malev

Kolmapäeval, 20. aprillil toimus Rapla valla koolide ja asutuste Jüriöö jooks.

Võistlus sai alguse Rapla ühisgümnaasiumi staadionilt ning võistkonnad finišeerisid Vesiroosi gümnaasiumi staadionil. Kõige kiiremini läbis selle vahemaa Kaitseliidu Rapla maleva võistkond koosseisus Mai Laurimaa, Tauno Sau, Kristi Toomla, Ardo Raidoja, Mary Penter, Oleg Glivenko, Marju Prosin, Kurmet Holm, Kerti Kesküla ja Martin Brecher. Nende aeg oli 9 minutit ja üks sekund. Eelmise aasta jooksu võitis Vesiroosi gümnaasiumi 12.b klass ning toona oli nende aeg 9 minutit ja 8 sekundit. Seega tuli sel aastal uus raja rekord.
Iga võistkond koosnes viiest mehest ja viiest naisest ning seega oli jooksu käigus kokku kümme vahetust. Asutuste arvestuses sai teise koha Rapla taipoksiklubi Muay Thai Gym (9.05) ja kolmas oli Rapla korvpallikool (9.09). Kokku võttis jooksust osa 16 asutust. Lisaks osalesid RVG ja RÜG-i esimese kuni kaheteistkümnenda klassi õpilased viies võistlusklassis.
Nendest neljas võitis RVG ning ühes RÜG-i esindus. Kiireim oli RVG kümnes klass, kelle aeg oli 9 minutit ja 10 sekundit.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 27. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare