14.9 C
Rapla
Reede, 9 juuni 2023
RSHõbediplom Rapla Laulustuudio lastekoorile

Hõbediplom Rapla Laulustuudio lastekoorile

29.-30. aprillil toimus Rakveres VI vabariiklik lastekooride konkurss, kus osales ka Rapla Laulustuudio lastekoor Thea Paluoja juhendamisel.
Koorid võistlesid A- ja B-kategoorias, kummaski kaheksa koori. Rapla Laulustuudio lastekoor võistles A-kategoorias. Koore hindas viieliikmeline žürii, kuhu kuulusid helilooja Riine Pajusaar, Vanalinna Muusikamaja tütarlastekoori dirigent Maarja Soone, üle-eestilise neidudekoori LEELO dirigent Külli Kiivet, aasta noor dirigent 2015 Riivo Jõgi ning Leedu lastekoori Perpetuum Mobile dirigent Beata Kijauskiené. Konkursi kohustuslikud laulud olid valitud Riho Pätsi koorilaulude kogumikust.
Rapla Laulustuudio lastekoor pälvis konkursil ühe hõbediplomitest ning ühe eripreemia väga hästi õnnestunud laulude interpretatsiooni ja esituse eest konkursil. See laul oli Veljo Tormise „Kiige katsumine“.
A-kategoorias võitis Tallinna 21. kooli lastekoor, dirigent Lydia Rahula, ning B-kategoorias Rakvere reaalgümnaasiumi lastekoor, dirigent Elo Üleoja.

Raplamaa Sõnumid

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused