6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
RSReena Pärnat lõpetas Shanghai MK-etapi 33. kohaga

Reena Pärnat lõpetas Shanghai MK-etapi 33. kohaga

Eelmisel nädalal toimus Shanghais I MK-etapp vibuspordis. Esimesel etapil osales eestlastest OM kvalifikatsiooniturniirideks valmistuv Reena Pärnat (Järvakandi vibuklubi Ilves), kes tuli ligi saja naise seas 33. kohale.

Tavaliselt on vibulaskuritel neli MK-etappi, aga olümpia-aastal kõigest kolm.
Pärnatiga Hiinas viibiv treener Raul Kivilo rääkis: „Võistluse tulemus näitab Reena hetkevormi. Selle kevade tulemuste tase ja keskmine on võrreldes eelnevate aastatega paranenud. Kuu aja pärast toimuvad Euroopa meistrivõistlused ja siis on seis kindlasti parem. Lihtne ei saa olema, aga tuleb uskuda sellesse, mida teeme.“

Raplamaa Sõnumid / foto:  arcery.org
Loe pikemalt 4. mai Raplamaa Sõnumitest