6.2 C
Rapla
Reede, 24 sept. 2021

FOTOD: Avis Rapla kaotas võideldes lisasajal. Ees on pronksiseeria.

Eile, 07.05.16, mängis AVIS Rapla korvpallimeeskond kolmanda poolfinaalmängu BC Kalev/Cramo vastu. Poolfinaalseerias tagaajaja rollis olnud AVIS Rapla läks mängule vastu selg vastu seina, teadmisega, et kaotus lõpetab seeria ning ees ootavad kohamängud. Eesmärgiga seeria Raplasse tagasi tuua, näitas meeskond ilusat ja nauditavat mängu, millega suudeti ülimalt põnevaks kujunenud kohtumine lisaajale viia.  Kahjuks aga jäi ajalooline võit pealinna klubi vastu siiski võtmata ning nüüd ootavad ees kohamängud, kus kohtutakse teise Tallinna meeskonnaga, TLÜ/Kaleviga.

Mängu käigust:  AVIS Rapla meeskond alustas mängu hästi, minnes võõral väljakul kiiresti 10:20 juhtima. Seejärel sai oma viskamasina tööle ka pealinna meeskond, kes vastas 13:0 spurdiga võites poolaja 34:25. Etteruttavalt võibki öelda, et Rapla meeskonnale sai saatuslikuks teine veerandaeg, mis kaotati 19:5. Kusjuures kõik teised veerandajad välja arvatud lisaaeg suudeti võita.
Kolmandale veerandajale läks Rapla meeskond vastu uue hingamisega. Kuigi kümne minutiga suudeti tagasi mängida kõigest üks punkt, olime pärast kolmandat veerandaega mängus.
Viimasele veerandile mindi vastu 8-punktilises kaotusseisus. Kui viimasest veerandajast jäi mängida 1.17 oli Rapla meeskond seitsmega taga, kuid maruline lõpuspurt ja Thomas van der Marsi pealtpanek kaheksa sekundit enne lõppu viigistas mängu seisul 69:69. Rapla meeskonnal oli isegi võimalus mäng viimasel sekundil võita, kuid Devin Brooksi keskjoonevise ei leinud teed korvi ning seega ootas ees lisaaeg.
Viimasel viiel minutil näitas pisut kindlamat mängu kodumeeskond, kes lõpuks võitis mängu 80:77. AVIS Raplal oli viigistamise variant, kui 8 sekundiga tabavat kaugviset ei sooritatud.

Rapla KK / fotod: Siim Solman

Vaata ka fotosid SIIT.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised