19.7 C
Rapla
Pühapäev, 3 juuli 2022
spot_imgspot_img

Kehtna Liud toimus 28. korda

Laupäeval, 7. mail peeti Valtu spordimajas juba 28. korda maadlusvõistlust Kehtna Liud. Sellest võttis osa 115 nooremat ja vanemat maadlejat.

Võitjad selgitati kokku kahekümnes kaalukategoorias. Kehtna Liua peakorraldaja Leon Reitsak oli enne võistluspäeva küll suure töö ära teinud, kuid palaviku tõttu õigel päeval kohal olla ei saanud. Ta ütles, et tagasiside järgi võib arvata, et võistluspäev kulges edukalt. Kehtna maadlusklubi Hammerlock jättis võidu koju neljas kategoorias.
Hammerlocki maadlejatest said esikoha Martin Feklistov (30 kg), Nikita Mežov (32 kg), Pavel Vititin (98 kg) ja Artur Vititin (130 kg). 32 kilogrammi kategoorias pidas Nikita Mežov maha väga tulise maadluse oma klubikaaslase Karmo Kajandiga, enne kui ta võitjaks tunnistati.
Teine Rapla maakonnas tegutsev maadlusklubi Juhan sai laupäeval kolm esikohta. Oma kategoorias võitsid Sander Roosileht (63 kg), Andreas Välis (76 kg) ja Ardo Pajur (85 kg).

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 11. mai Raplmaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised