spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
RSRaplamaa vutitrall - Raplamaa lasteaedade jalgpallipidu

Raplamaa vutitrall – Raplamaa lasteaedade jalgpallipidu

Eriliselt tublide laste jaoks sai Raplamaa jalgpallikooli eestvedamisel teoks Raplamaa lasteaedade jalgpalliturniir „Vutitrall 2016“. See oli järjekorras juba neljas ning toimus seekord Märjamaa staadionil.

Ehkki ilm oli kevadiselt heitlik ning kohati jahe, köeti staadion kohe väga kuumaks ürituse rekordit tähistava 103 osalise ning hulga kaasaelajate poolt. Võistkondi oli kokku 16, moodustatud neljateistkümnest lasteaiast. Korraldajate suureks rõõmuks olid maakonna suuremad ja väiksemad paigad esindatud – Kohila, Rapla, Hagudi, Eidapere, Järvakandi, Kivi-Vigala, Märjamaa, Varbola, Alu, Kehtna, Valtu ja Kodila.
Turniiril paremust välja ei selgitatud, oluline oli mängulust ning rõõm jalgpalli mängida. Turniiri lõppedes said kõik osalised kaela uhke medali ning osalenud lasteaiad kauni mälestusplaadi turniirist.
Vutitrall on 2013. aastal alustatud projekt, mis kaasab Raplamaa lasteaedasid. Osalevad lasteaedade viimase rühma kasvandikud, aga pole keelatud osalemine ka noorematel. Üritus on lastele magusaks preemiaks pärast kuus kuud kestnud treeninguid lasteaia jalgpalliringides.
Raplamaal on jalgpalliringid lasteaias väga populaarsed. Rap­lamaa jalgpallikool korraldab jalgpalliringe Raplas, Kohilas, Märjamaal, Alus. Lisaks viib ringitunde läbi JK Kratid, kes toimetavad Hagudi, Valtu, Kehtna, Järvakandi ja Eidapere lasteaias.

Taavi Tüvist, treener / foto: Siim Solman

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused