-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
RSRapla raudteejaamas avati Perrooni kohvik

Rapla raudteejaamas avati Perrooni kohvik

Rapla raudteejaamahoones on nädalapäevad avatud uus kohvik nimega Perrooni. Rongisõitjatele ja teistele külalistele pakutakse kvaliteetset joogi- ja söögipoolist.

Oma hitt-toodeteks peavad kohviku eestvedajad Keiti Aun ja Fredi Pihlas sajaprotsendiliselt värskest veiselihast hamburgerit ning Eestis röstitud käsitöökohvi, mis on valmistatud Brasiiliast ja Hondurasest pärit kohviubadest. Lisaks pakutakse kiir- ja tänavatoitu: friikartuleid, pelmeene, snäkke, saiakesi. Palava suve jooksul lisandub menüüsse veel jäätis ning jäätisekokteil.
Mõte teha kohvik on Fredi Pihlase peas keerelnud juba viis aastat, kuid ta ei teadnud, kus see avada. Aasta tagasi kolis mees Raplasse ning avastas, et Rapla jaama juures ei ole ühtegi kohvikut ning sealt hakkas arenema idee teha söögikoht just sinna.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 8. juuni Raplamaa Sõnumitest