6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
RSSelveri suurjooksul püstitati osalejaterekord

Selveri suurjooksul püstitati osalejaterekord

Viimasel neljal aastal on Raplamaa sportliku suve sisse juhatanud Selveri suurjooks. Korraldajate soov on olnud igal aastal osalejate arvu kasvatada. Seni on see õnnestunud. Tänavu toimus Selveri suurjooks pühapäeval, 5. juunil ning kahel põhidistantsil kokku jõudis finišisse 1189 jooksjat.

Kui juurde lisada 384 lastejooksudest osavõtjat, saabki täis maagiline number 1500, mille nimel korraldajad aastaid pingutanud on. Konkreetselt öeldes – Selveri suurjooksul osales tänavu 1573 jooksusõpra. Uus rekord!

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 8. juuni Raplamaa Sõnumitest

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare