spot_img
6.1 C
Rapla
Neljapäev, 23 märts 2023
RSRaplamaa haigla nõukogu liikmed näevad Tõnis Allikut hea juhina

Raplamaa haigla nõukogu liikmed näevad Tõnis Allikut hea juhina

Sihtasutuse Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimeest ning Raplamaa haigla nõukogu esimeest Tõnis Allikut kahtlustatakse omastamises, kelmuses ning altkäemaksu võtmises. Raplamaa haigla nõukogu liikmed näevad praegu meest pigem hea ja ausa juhina.

Postimehe andmetel on kahtlustuse menetlusega tuvastatud, et PERH-i töötajad esitasid välislähetustel käimiste kohta raamatupidamisele ebaõigeid andmeid ja et lähetusel käinu on suhtlemisel kliendiga saanud meelehead. Riigiprokuratuuri avalike suhete juht Ilmar Kahro ütles BNS-ile, et kolmele PERH-i juhtivtöötajale, nende hulgas juhatuse esimehele, on keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo esitanud kuriteokahtlustused. Tõnis Allikut kahtlustatakse omastamises, kelmuses ning altkäemaksu võtmises.
Maavanem Tõnis Blank on tekkinud olukorrast väga ehmunud ning see on temas tekitanud vastandlikke tundeid.
Enne ehmatavat uudist saadi maavanema sõnul Allikuga kokku mitmel korral, sest viimane on Raplamaa haigla nõukogu esimees ning Blank nõukogu liige.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 15. juuni Raplamaa Sõnumitest

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused