spot_img
-0.6 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSRapla volikogu komisjonid kaalusid investeeringuid

Rapla volikogu komisjonid kaalusid investeeringuid

Rapla uus hooldekeskus, Kellukese lasteaia remont, kultuurikeskuse rekonstrueerimine – neid ja mitmeid teisi investeeringute kava muudatusettepanekuid arutasid juunis volikogu komisjonid.

Rapla linna lasteaedade viimine ühise juhtimise alla, veekeskuse rajamine Rap­lasse, Rapla muusikakooli väljaarendamine, kunstmuruga jalgpalliväljaku rajamine Rapla Vesiroosi gümnaasiumi juurde – ka nende ettepanekute üle peeti Rapla vallavolikogu komisjonides pikemalt aru.
Muudatusettepanekute läbihääletamine volikogus lükkub esialgu plaanitud juuni asemel augusti, sest ettepanekuid kogunes palju. Kokku tehti 30 parandusettepanekut, neist 20 investeeringute kavasse. Rahaliselt tehti Rapla valla arendusnõuniku Herkki Olo sõnul parandusettepanekuid investeeringute kavasse 13 miljoni euro ulatuses. Ettepanekuid tegid enamjaolt vallavolikogu liikmed.
Enne muudatusettepanekute arutamist volikogu komisjonides kujundas oma seisukohad nende suhtes Rap­la vallavalitsus, kes ütles välja, et investeeringutest on vallavalitsuse prioriteetideks Rapla hooldekeskuse rajamine, lasteaia Kelluke remont ja Rapla kultuurikeskuse renoveerimine.

Vivika Veski
Loe pikemalt 29. juuni Raplamaa Sõnumitest

3 KOMMENTAARID

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused