11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
RSReino Velleste sai karikavõistlustel teise koha

Reino Velleste sai karikavõistlustel teise koha

Laupäeval ja pühapäeval, 25. ja 26. juunil toimusid Männiku lasketiirus käesoleva aasta Eesti karikavõistlused haavlilaskmise (jahilaskmise) olümpiaharjutustes. Osales kogu Eesti selle ala paremik.

Rapla maakonna esindajana osales võistlustel harjutuses Skeet (kaarrada) Kehtnast pärit ja Türil harjutav Reino Velleste. Põhivõistluse 125 märgi järel asus Reino kolmandal kohal, meistrinormi ületava tulemusega 118 tabamust 125-st. Põhivõistlusel 125 märgi laskmise järel saavutasid võrdse tulemuse 119 tabamust Alar Lehtsaar ja Andrei Inešin. Põhivõistluse järel lasti kuue parema laskuri vahel kuueteistmärgiline poolfinaal, kus põhivõistluse tulemus arvesse enam ei läinud ja võistlus algas sisuliselt nullist.

Ülo Mets, treener / foto: erakogu
Loe pikemalt 29. juuni Raplamaa Sõnumitest

Kõik uudised
Kuulutused