-0.1 C
Rapla
Reede, 28 jaan. 2022
Podcast

Põrgupõhja retkele stardib 20 võistkonda

Tänavu toimub Põrgupõhja retk juba 17. korda. Neljapäeva, 7. juuli hommikul lähevad Kivi-Vigala põhikooli eest rajale 20 võistkonda. Esimene neist stardib täpselt kell seitse. Finiš ootab võistlejaid traditsiooniliselt laupäeva õhtupoolikul Eidaperes Kassivõllimäel.
Põrgupõhja retke näol on tegemist sõjalis-sportliku rännakuga, mille käigus pannakse proovile retkel osalejate võimed ja teadmised seoses metsavendluse ja ellujäämisoskustega. Kolme päeva jooksul läbivad võistkonnad linnulennult 75 kilomeetrit.
Võistluse korraldaja Martin Andreller ütles, et tegelikult venib distants veelgi pikemaks, sest täpselt otse ei ole seda võimalik läbida.

Siim Jõgis / foto: Raplamaa Sõnumite arhiiv
Loe pikemalt 6. juuli Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised